Til nye medlemmer 2021

Næste roskole bliver i april 2021.

Er du interesseret i at lære at ro og blive en del af vores rofamilie, så kontakt formand Hanne Vinther på mail hanne.vinther @ mail.dk eller telefon 4034 7535.

Der vil være instruktion tirsdag og torsdag kl. 17.30 plus evt. en dag i en weekend. Det tager 6-7 lektioner af 2-3 timer at lære at ro.

Næste roskole bliver i april 2021.

Instruktion

Det er vigtigt for at blive en god roer, at teknikken er i orden, og derfor får alle en grundig instruktion.

Ro-instruktionen starter på land i romaskine og med undervisning i materiel og sikkerhed.

Derefter er der instruktion i bådene. Vi starter med en tur lige udenfor havnen, hvor vi øver rotaget. Derefter ros længere ture, hvor instruktøren sørger for, at den nye roer får noget rutine.

Regn med 6-7 roture, før du har lært at ro.

Instruktionen foregår i 2 eller 4 åres inriggere, som er en bred og stabil bådtype med plads til flere roere samt én styrmand.

Instruktionen koster 600 kr. inkl. en måneds kontingent.

Er du interesseret i at ro, så kontakt formand i bestyrelsen.

Læs om klubben og klublivet samt hvad der kræves for at starte med at ro her på siden under "Om klubben"