Til nye medlemmer 2020

Roklubben Øresund har haft roskole i juni måned.

Hvis nok interesserede melder sig, afholder vi roskole igen i august. Kontakt formand This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., tlf. 4034 7535.

Der vil være instruktion tirsdag og torsdag kl. 17.30 plus evt. en dag i en weekend. Det tager 6-7 lektioner af 2-3 timer at lære at ro.

Instruktion

Det er vigtigt for at blive en god roer, at teknikken er i orden, og derfor får alle en grundig instruktion.

Ro-instruktionen starter på land i romaskine og med undervisning i materiel og sikkerhed.

Derefter er der instruktion i bådene. Vi starter med en tur lige udenfor havnen, hvor vi øver rotaget. Derefter ros længere ture, hvor instruktøren sørger for, at den nye roer får noget rutine.

Regn med 6-7 roture, før du har lært at ro.

Instruktionen foregår i 2 eller 4 åres inriggere, som er en bred og stabil bådtype med plads til flere roere samt én styrmand.

Instruktionen koster 600 kr. inkl. en måneds kontingent.

Er du interesseret i at ro, så kontakt formand i bestyrelsen.

Læs om klubben og klublivet samt hvad der kræves for at starte med at ro her på siden under "Om klubben"

Formål At give viden om hvilke kommandoer der anvendes i forskellige rosituationer. Læs om kommandoerne i denne pdf-fil

Du kan printe instruktionskortet ud, så du kan følge med i hvor langt du er i instruktionen.