Lidt stemningsbilleder fra årets "Grill på stranden".

Tak til Steen, Jan og Michael for det fine arrangement.

Vi mødes omklædt som sædvanlig tirsdag aften kl. 17.30 til fælles roning.

Vi ror til røret ved Benzinøen, og går derefter i land ved jollerampen i lagunen i Amager Strandpark.

Her vil der være pølser & kartoffelsalat og drikkevarer, som betales i Tutten ved hjemkomst.

Vi regner med at være tilbage i klubben ca. kl. 20.30 - altså senere end vi plejer.

Der er ikke spisning i klubben denne tirsdag.

20150609 190347

Hold øje med opslagstavlen for tilmelding til disse ture:

31.5.19 Kr. Himmelfartstur til Struckmannsparken/Skodsborg fra Svanemøllen (tilmelding 28.5.19)

02.6.19 Madpakketur fra Rokl. Øresund. Saltholm Rundt (tilmelding 28.5.19)

09.6.19 Roning pinsemorgen kl. 03.00 fra Rokl. SAS. Se pinsesolen stå op. (tilmelding 6.6.19)

11.6.19 Lagkageroning fra Gefion/Svanemøllen (tilmelding 28.5.19)

21.6.19 Roning og Grill fra Københavns Roklub (mere information senere)

PS: Havnens Dag 25.5.19 er aflyst for Kastrup Havns vedkommende

Fredag aften den 21. juni afholder Københavnskredsen Roning & Grill i Københavns Roklub.

Vi mødes i KR omklædt kl. 18.00 og ror en lille sælles tur i Københavns Havn sammen med roerne fra de andre klubber. Holdene blandes.

Efter roning er der grill kl. 20.00. Prisen er 100 kr.

Der er individuel tilmelding og betaling på Safeticket. Link til Safeticket. Tilmelding senest 17. juni.

Men da det er meget rart at vide, hvilke andre Øresundere, der er tilmeldt, hænger der en tilmeldingsliste på opslagstavlen. Så når du har tilmeldt dig Roning & Grill, så sæt lige dit navn på listen.

Roklubben Øresund var vært for et lignende arrangement i august 2018 - og det var rigtig hyggeligt - sjovt at møde roere fra andre klubber og høre, hvad de har gang i hjemme hos dem.

Se sportsroning videoerne på www.roning.dk. Kerneydelser/Værktøjer Sportsroning

Tag et program med ud næste gang, du skal ud at ro. Programmerne er laminerede og hænger ved indskrivningspulten ved siden af kadancemåleren.